Tule ja nauti tarjoamistamme palveluista!

Tarjoamme Sinulle kiireettömän ilmapiirin Joensuun keskustan tuntumassa, jossa voit rentoutua mm. hemmottelevan kasvohoidon, jalkahoidon tai intialaisen päähieronnan aikana.

Geelilakkaus 

Kauniit kädet. Siistit kynnet. Ne ovat miellyttävä käyntikortti sinusta.

Geelilakkauksemme on 100% kynsilakaton, pitkäkestoinen ja koostumukseltaan hoitava. Se ei haihdu tai kellastu käytön aikana. Kevyempi vaihtoehto rakennekynsille. 

 

Meikkaus

Meiltä saat elämäsi tilaisuuksiin yksilölliset ja kauniit meikit. Oli sitten kyseessä häät, ylioppilasjuhlat tai vanhojentanssit. Tietysti unohtamatta työhaastatteluita, treffejä ja edustustilaisuuksia. 

 

Kasvohoidot

Tarjoamme hemmottelevia ja hoitavia kasvohoitoja juuri Sinun ihosi tarpeiden mukaan.

Hoidot teemme laadukkailla Thalgon tuotteilla.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta yhdistää loistavasti tuhatvuotisen pään hierontaperinteen sekä stressialttiin niska-hartiaseudun hieronnan.

Menetelmää voisi kuvata ehkä osuvammin stressipesuksi sen nopeasti stressiä purkavan vaikutuksen perusteella.

iThin lipolaser - kivuton vaihtoehto rasvaimulle

LipoLaser on matalataajuista laserenergiaa säteilevä laite, joka auttaa sinua pienemään jopa 2-5cm yhden hoidon aikana vatsan alueelta. Ilman kipua, neuloja tai toipumisaikaa.

ULTRAKAVITAATIO + RF

Ultrakavitaatio on ultraäänellä tehtävää kivutonta ja turvallista rasvasolujen poistoa kehosta 2-3 cm:n syvyydeltä pysyvästi. Käsittely hajottaa rasvasoluja rasvahapoksi, jonka maksa käsittelee. Rasvan poistuminen tapahtuu aineenvaihdunnan kautta. Poistuminen kestää 1-2 viikkoa.

Jalkahoidot

Jalat altistuvat päivittäin erilaisille rasituksille, jotka aiheuttavat mm. kovettumia, ihon kuivumista, kipuja ja erilaisia kynsivaivoja. Säännöllisellä jalkojen hoidolla voidaan edistää ja ylläpitää liikuntakykyä ja yleistä hyvinvointia.

Ripsien pidennykset

Ripsien pidennykset teemme laadukkailla Belle Lashes minkkiripsillä (keinokuitu).

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön